eten en drinken

Op Maakland is het eten altijd vers en zelfgemaakt. Van de taarten en broodjes van de Maakland Bar en de catering, tot aan de broodjes boven het vuur en pizza in de leemoven die je maakt op je kinderfeestje!

de Maakland Bar

Bij de Maakland Bar kun je genieten van een heerlijke kop koffie, thee of limonade, huisgemaakte taart, ijsjes, een lekker broodje of een gezonde snack.

In het zomerseizoen van april t/m oktober is de Maakland Bar open op woensdag (12:00-17:00) en in het weekend (10:00-17:00). Van mei t/m augustus is de bar ook open op vrijdag (12:00-17:00).

feestelijke catering

De Maakland Bar verzorgt ook feestelijke catering. Kies voor een versierde taart met kaarsjes, een feestelijke snack en sap of voor een uitgebreide lunch met soep en broodjes.

Klik hier voor de cateringmogelijkheden.

eigen eten & drinken

Je mag ook eigen eten en drinken meenemen. Ook bij een feestje zijn eigen consumpties toegestaan. We vinden het sympathiek als je hiervoor zelf servies meeneemt.

geen alcohol & bbq

Let op!  Jeugdland|Maakland is een alcoholvrij gebied. Wij schenken geen alcohol en het is ook niet toegestaan om zelf alcohol mee te nemen. We proosten met limonade!

Ook barbecuen is niet toegestaan.