eten en drinken

op maakland is het eten altijd vers en zelfgemaakt. de maakland bar serveert heerlijke taarten, boterhammen, soepen en tosti’s. ook kunnen we de catering verzorgen voor je kinderfeestje of familiefeest.

En kinderen kunnen zelf broodjes bakken boven het vuur of hun eigen pizza bakken in de leemoven tijdens een van de vele Maakland workshops.

Let op: Op Maakland is alles pin only. Dus vergeet je pinpas niet mee te nemen.

de maakland bar

bij de maakland bar kun je genieten van een heerlijke kop koffie, thee of limonade, huisgemaakte taart, ijsjes, een lekkere boterham of een gezonde snack.

in het zomerseizoen van april t/m oktober is de maakland bar open op woensdag van 12:00-17:30 uur, op vrijdag van 14.00-17.30 en in het weekend van 10:00-17:30 uur.

van november t/m maart is de maakland bar open op woensdag van 12:00 – 15:30 uur en het weekend van 10:00-15:30 uur.

feestelijke catering

de maakland bar verzorgt ook feestelijke catering. kies voor een versierde taart met kaarsjes en een feestelijke snack of voor een uitgebreide lunch met soep en broodjes.

klik hier voor de cateringmogelijkheden.

eigen eten & drinken

je mag ook eigen eten en drinken meenemen. ook bij een feestje zijn eigen consumpties toegestaan. we vinden het sympathiek als je hiervoor zelf servies meeneemt.

geen alcohol & bbq

let op!  Jeugdland|Maakland is een alcoholvrij gebied. wij schenken geen alcohol en het is ook niet toegestaan om zelf alcohol mee te nemen. we proosten met limonade!

ook barbecuen is niet toegestaan.