Jeugdland | Maakland

Jeugdland | Maakland is de grootste – gratis toegankelijke – avonturenspeeltuin en kinderwerkplaats van Amsterdam. Je kunt er vrij spelen, meedoen aan workshops, een ruimte huren of je feestje vieren. Voor het hutten bouwen zijn dichte schoenen verplicht. Komen jullie met een een groep? Maak dan graag een reservering via onze websitemodule. De kosten voor een groepsbezoek zijn 5 euro per kind.

over jeugdland

jeugdland is een natuurspeelterrein in amsterdam-oost, achter het flevopark, waar kinderen tot en met 14 jaar kunnen spelen, ontdekken, onderzoeken en bouwen. jeugdland is eigendom van de gemeente amsterdam en wordt sinds 2012 geprogrammeerd en geëxploiteerd door stichting NOWHERE. deze talentontwikkelings-organisatie ontwerpt vernieuwende speel- en leeromgevingen voor kinderen en jongeren.

over maakland

maakland is het programma op jeugdland. in dit land kun je zelf dingen maken, zoals een hut, een skelter of een pompoen. maar ook een raket, een vogelhuisje, een insectenhotel, een deurbel, een aardbeientaart of een pannenkoek. bij maakland krijgen kinderen de kans om zich te ontwikkelen op de gebieden natuur, cultuur, techniek en wetenschap. ze zien en doen er dingen die ze nog niet eerder hebben gezien en gedaan. maakland is een ondernemende organisatie. het gratis programma wordt mogelijk gemaakt dankzij betaalde activiteiten zoals kinderfeestjes en verhuur, en dankzij de gulle giften van donateurs.

kleine en grote vrienden gezocht

jeugdland|maakland is gratis toegankelijk en daarom bereikbaar voor alle nieuwsgierige kinderen van amsterdam. om ons wekelijkse programma gratis te houden, verder te ontwikkelen en nieuwe speelplekken te creëren, zijn we op zoek naar gulle giften. lees hier meer over een vriendschap met jeugdland | maakland.