feetsje boeken

kinderfeestje

Stel zelf je eigen feestje samen! Een kinderfeestje kost vanaf € 4,50 per kind en is altijd inclusief een feestelijke picknicktafel, onbeperkt limonade en vrij spelen in de speeltuin, waterspeelplaats en het huttendorp. Je maakt je feest compleet met een leuke activiteit en/of workshop. Ook bij slecht weer gaan de geboekte activiteiten/workshops door.

Let op: I.v.m. de logistiek die een feestje met zich meebrengt, is korter dan een week van tevoren boeken niet mogelijk.


limonadetafel en catering

Je feestje is altijd inclusief een limonadetafel met onbeperkt limonade. Maak je verjaardag extra feestelijk met catering van de Maakland Bar, met bijvoorbeeld een verjaardagstaart, biologisch sap en een snack.

Je mag ook zelf eten en drinken meenemen. (Behalve alcohol, want Jeugdland|Maakland is een alcoholvrij gebied).

korte activiteit

Wil je iets extra’s bij je kinderfeestje doen? Dat kan. Kies voor één van de drie begeleide activiteiten van 20 minuten:

  1. Broodjes bakken boven het kampvuur (€4,75 per kind).
  2. Een rondje maken langs alle dieren op de Boerderij, ezeltje prik spelen, de geiten aaien en de eendjes voeren. (€4,50 per kind)
  3. Ga met een schepnet op onderzoek uit en ontdek welke Waterbeestjes er in de sloot leven. (€4,50 per kind)

Activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

workshops

Je kunt ook kiezen voor een begeleide workshop van 75 minuten, zoals koekjes bakken of raketschieten. Workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kosten v.a. € 12,- extra per kind.

Klik hier voor een overzicht van de workshops.

outdoor&watersportfeestje

Je kunt ook kiezen voor een outdoor- of watersport workshop van 90 minuten, met wateractiviteiten zoals SUPpen, kajakken en zeilen of outdooractiviteiten als boogschieten, GPS tracking en skaten. Deze workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, indien zwemdiploma en kosten tussen de € 12,50 en € 17,50- per kind.

Klik hier voor een overzicht van de outdoor&watersport workshops (scroll naar onderen in het overzicht).