jeugdlab - peuteractiviteit
zaterdag 14 december | 10.30 - 13.00

jeugdlab - peuteractiviteit

kom knutselen bij knutsellab!

het is al erg koud buiten, en misschien heeft het zelfs al gesneeuwd, daarom maken we vandaag onze eigen sneeuwvlokken.

 

skelterlab
zondag 15 december | 13:00 - 15:30

skelterlab

In de techniekloods kun je klussen aan skelters die gemaakt zijn van oude fietswrakken. Onder begeleiding van een professionele skelterbouwer kun je met al het gereedschap dat in de loods aanwezig is aan de slag. Maak de skelters nog beter en sneller en probeer ze direct uit op het parcours.

Deze (gratis) instapworkshop vindt plaats in de techniekloods tussen 13:00-16:00uur en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

jeugdlab
zondag 15 december | 13.00 - 15.30

jeugdlab

kom koken & bakken bij kooklab en wetenschappelijke proefjes doen bij sciencelab!

kooklab: waar denk je aan bij kerst? een mooi versierde kerstboom, overal lampjes en de kerstman en zijn rendieren natuurlijk! daarom gaan we vandaag in de keuken van jeugdlab chocolade rendiertjes maken. kom jij het mooiste rendiertje maken?

sciencelab: ben jij ook zo’n fan van frozen? vandaag gaan we frozen slime maken, zodat het net lijkt alsof jij ook sneeuw kan betoveren.

jeugdlab - peuteractiviteit
zaterdag 21 december | 10.30 - 13.00

jeugdlab - peuteractiviteit

kom knutselen bij knutsellab!

misschien heb je buiten met echt sneeuw al een sneeuwpop gemaakt, maar vandaag mag je je eigen sneeuwpop komen knutselen.

 

 

jeugdlab
zondag 22 december | 13.00 - 15.30

jeugdlab

kom wetenschappelijke proefjes doen bij sciencelab!

sciencelab: omdat het tegenwoordig niet zo vaak meer vriest, gaan we deze week zelf dingen laten bevriezen met vloeibare stikstof!