Wat is Maakland?

Maakland is het programma op Jeugdland.

Je kunt zelf dingen maken zoals een hut, een skelter of een pompoen. Maar ook een raket, een vogelhuisje, een insectenhotel, een deurbel, een aardbeientaart of een pannenkoek. Houd het programma van Jeugdland dus goed in de gaten. Er is bijna altijd wat te maken. Maakland is voor kinderen tot 14 jaar.

Jeugdland vindt het belangrijk dat kinderen in de stad in een natuurlijke omgeving kunnen spelen, maken en zorgen. Maakland is een programma waar spelenderwijs het natuurlijk bewustzijn van kinderen wordt vergroot en waar nieuwe en oude ambachten zichtbaar en voor kinderen bereikbaar wordt gemaakt.

Maakland is altijd op zoek naar mensen die zelf iets willen doen. Helpen in het beheer, bij het programma, in de tuinen, op de boerderij of in het limonadepaviljoen. Meld je aan via info@maakland.nl

Jeugdland is in de winter open op woensdag en in het weekend van 10:00-16:00uur. Vanaf 1 april is Jeugdland weer open op dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 .  

Waar vind je Maakland?

Maakland ligt aan de rand van de Indische buurt in Amsterdam oost, achter het Flevopark.

Jeugdland/Maakland
Valentijnkade 131
1095 KH Amsterdam

Telefoonnummer Maakland ( NOWHERE ): 020 4636912
info@maakland.nl

Bereikbaar met fiets en openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde haltes zijn; Station Science Park (trein), Science Park Aqua (bus), Insulindeweg en/of Molukkenstraat (tram, bus). Laat de auto liever thuis! Komt u toch met de auto parkeer deze dan in het Science Park, op 5 min lopen van Jeugdland.