Stel zelf je Kinderfeestje samen!

Op Jeugdland kun je je verjaardagsfeestje vieren! Je kunt het verjaardagsfeestje zelf samenstellen. Een feestje bestaat in ieder geval uit een gereserveerde versierde tafel met limonade. De tafel wordt voor drie uur gereserveerd, in de ochtend van 10:30-13:30uur en in de middag van 14:00-17:00uur. Een feestje kunt u aanvragen via het formulier onderaan. U kiest hier de gewenste datum, tijdstip en inhoud van feestje. U ontvangt vervolgens een reactie van ons met de mogelijkheden. Dit dient u dan nog te bevestigen.

Een feestje waarbij ook volwassenen worden uitgenodigd zien wij niet als kinderfeestje maar als groepsfeestje. Daar gelden andere prijzen voor. Neem voor meer informatie contact op met Maakland 020-4636912.

 

Limonadefeestje: 3,- per kind


Een feestelijk versierde tafel met limonade staat voor je klaar. Op eigen gelegenheid kunnen de kinderen spelen op Jeugdland, timmeren aan een hut of de kinderboerderij bezoeken.

 

Limonadefeestje met activiteit: 6,- per kind


 

Je kunt kiezen uit 2 activiteiten. Een activiteit duurt 20 minuten en wordt begeleid. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Broodjes bakken; Rol het brooddeeg op een stok en rooster je broodje in het kampvuur
Boerderij; Spelletjes op de boerderij en voeren van de konijntjes of de eenden en kippen

 

Limonadefeestje met workshop: €13,- per kind


Je kunt kiezen uit 5 workshops. Een workshop duurt 75 minuten en wordt begeleid. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Skelter lab vanaf 8 jaar oud.

Huttenbouw; samen met een professionele huttenbouwer kun je van alles in elkaar timmeren. Bouw verder aan fort Plankensteyn of timmer een eigen hut
Skelter Lab; in de techniekloods kun je sleutelen aan skelters van oude fietswrakken. Natuurlijk wordt er ook geraced op het skelter parcours! (vanaf 8 jaar)
Pizza; bak de lekkerste pizza’s uit de leemoven met tomaten uit de tuin.
Raketschieten; knutsel een raket van een lege petfles en lanceer je raket de lucht in!
Boerderij; het is feest dus ook de dieren mogen weleens een taartje eten. We maken groententaartjes, aaien en borstelen de konijntjes en de pony en maken iets lekker van de eitjes van de kip.

(Bij de workshops geldt een minimum aantal van 7 kinderen)

 

Limonadefeestje met feestelijke catering: extra kosten €4,50 per kind


De feestelijke catering bestaat uit een verjaardagstaart (appeltaart, chocoladetaart, soesjestaart of muffins) naar keuze, biologisch sap en een traktatie (broodjes knakworst, poffertjes of tosti’s).

** Graag maken wij u erop attent dat Jeugdland een alcoholvrij gebied is. We proosten met limonade!

 

Kabouterpad – ook leuk voor bij een feestje!


Op Jeugdland is een kabouterpad. Over het terrein staan tien kabouters verspreid. Kinderen kunnen naar hen op zoek en kunnen bij elke kabouter een opdracht doen waarbij ze de natuur op Jeugdland kunnen ontdekken. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De boekjes met opdrachten zijn verkrijgbaar bij de bar voor 2,50 per boekje.

Terug naar Kinderfeestje