Vier je je verjaardag het liefst met opa, oma, tante, oom, buurman en buurvrouw erbij? Dan kun je een familiefeestje vieren op Jeugdland.

Een familiefeestje is een feestje waarbij naast vriendjes en vriendinnetjes van de jarige ook volwassenen worden uitgenodigd. Er is een onderscheid in een klein familiefeestje en een groot familiefeestje.

Bij een klein familiefeestje is het totaal aantal personen, dus zowel kinderen als volwassenen, maximaal 20. Dit familiefeestje kan aan een limonadetafel gevierd worden, een gezellige tafel met limonade voor iedereen. Bij slecht weer kan dit feestje naar binnen verhuizen. De kosten hiervoor zijn 3,- per persoon.

Kom je met meer dan 20 personen dan valt dit onder een groot familiefeestje. Deze feestjes vinden plaats op aparte picknickplekken op het terrein. Er is een plek in de tuin, aan het water en bij de heuvel. Op de plek is een grote picknicktafel, picknickkleedjes en een kleine overkapping. Bij slecht wordt er een grote partytent opgezet. Wanneer dat mogelijk is kan men eventueel naar binnen verhuizen. Er is koffie, thee en limonade in kannen. De huur van een picknickplek is 127,50 per dagdeel. Er geldt een maximum van 35 personen.

Maakland kan ook bij een familiefeest catering verzorgen en activiteiten of workshops. Neem voor de opties contact op met info@maakland.nl

 

 

Terug naar Activiteiten